Albinspekt është kompania e parë shqiptare e listuar nga Bashkimi Europian në Listën e Trupave inspektuese dhe çertifikuese të njohura nga BE.
Vizioni ynë:
Me çertifikimin mbrojmë prodhuesit, garantojmë konsumatorët dhe i shtojmë vlerë produktit.
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort