Blog

Albinspekt – Vazhdimësia e punës

Për shkak të gjendjes së përgjithshme të vendit në lidhje me Coronavirus ( Covid -19 ) ju njoftojmë mbi mënyrën e vazhdimit të punës në vijim:

  1. Ju do të vazhdoni të merrni shërbime nga Albinspekt si normalisht
  2. Stafi i Albinspekt do të vazhdojë të punojë normalisht sipas ditëve dhe orareve zyrtare por jo fizikisht në zyrë
  3. Takimet me Albinspekt nuk do mund të kryhen fizikisht në zyrë deri më datë 29.03.2020
  4. Cdo staf mund të kontaktohet nëpërmjet emailit zyrtar si normalisht si dhe në numrat si më poshtë:
    +355689003637 (Administrimi zyrës) dhe +355675099991 (Menaxhimi)
  5. Marrja e kopjes fizike të nënshkruar e Certifikates se Transaksionit ( CoI ) do mund të kryhet në zyrën e Albinspekt me një planifikim paraprak
  6. Puna në zyrën në Kosovë vazhdon normalisht deri në një njoftim tjetër

Duke shpresuar në përmirësimin e shpejtë të situatës ju falenderojmë për mirëkuptimin.

Leave your thought

mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort