Author: Albinspekt Albinspekt

Panairi “Ditët e Bujqësisë”

bio.inspecta – Partneri Juaj i Çertifikimit Pas dy vitesh të vështira për takime të drejtperdrejta dhe organizime të medha, bio.inspecta merr pjesë në panairin ”Ditët e Bujqësisë 2022” që do zhvillohet në Lushnjë në datat 19-21 Maj. Panairi i organizuar nga Iceberg Exhibitions është një platformë e shkëlqyer që mundëson kontakte dhe bashkëpunime mes fermerëve...
Read more

Paravlerësim i aktivitetit tuaj nga Albinspekt-bio.inspecta

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more

Ftesë për tu bërë anëtarë të Grupit Teknik Kombëtar të Punës – GlobalG.A.P në Shqipëri

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more

Paravlerësim i aktivitetit tuaj nga Albinspekt-bio.inspecta

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more
Të nderuar partner, Viti 2020 ishte një vit i vështirë dhe sfidues në shumë dimensione prandaj ju falenderojmë për bashkëpunimin e frytshëm dhe të vlefshëm që kemi patur së bashku. Zyrat tona në Shqipëri dhe Kosovë do të jenë të mbyllura për periudhën 25.12.2020 – 04.01.2021 në kuadër të festave të fundvitit. Për kërkesa urgjente,...
Read more

Albinspekt – Vazhdimësia e punës

Read more
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort