Category: Lajme

Panairi “Ditët e Bujqësisë”

bio.inspecta – Partneri Juaj i Çertifikimit Pas dy vitesh të vështira për takime të drejtperdrejta dhe organizime të medha, bio.inspecta merr pjesë në panairin ”Ditët e Bujqësisë 2022” që do zhvillohet në Lushnjë në datat 19-21 Maj. Panairi i organizuar nga Iceberg Exhibitions është një platformë e shkëlqyer që mundëson kontakte dhe bashkëpunime mes fermerëve...
Read more

Paravlerësim i aktivitetit tuaj nga Albinspekt-bio.inspecta

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more

Ftesë për tu bërë anëtarë të Grupit Teknik Kombëtar të Punës – GlobalG.A.P në Shqipëri

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more

Paravlerësim i aktivitetit tuaj nga Albinspekt-bio.inspecta

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more
Të nderuar partner, Viti 2020 ishte një vit i vështirë dhe sfidues në shumë dimensione prandaj ju falenderojmë për bashkëpunimin e frytshëm dhe të vlefshëm që kemi patur së bashku. Zyrat tona në Shqipëri dhe Kosovë do të jenë të mbyllura për periudhën 25.12.2020 – 04.01.2021 në kuadër të festave të fundvitit. Për kërkesa urgjente,...
Read more

Albinspekt – Vazhdimësia e punës

Read more

Agro Tech Expo & Forum 2019

Agro Tech Expo & Forum 2019
Read more

Listimi i inputeve për prodhimin BIO

Tani inputet dhe farat për prodhimin organik mundtë njihen dhe aprovohen për përdorim në bujqësinë organike! Albinspekt nëpërmjet komitetit ndërinstitucional të Listës Pozitive të Inputeve ofron shërbimin e verifikimitdhe njohjes së inputeve dhe farave për përdorim në prodhimin dhe përpunimin organik.
Read more

Vleresim paraprak nga Albinspekt

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara procesit të inspektimit final në terren
Read more

Pse Albinspekt?

Besueshmëri në tregun e çertifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtar. Integriteti dhe profesionalizëm
Read more
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort