Global G.A.P
Global GAP është një standart privat ndërkombëtar i njohur ndryshe si standarti i praktikave të mira bujqësore globale.

Qëllimi i këtij standarti është prodhim bujqësor i sigurt dhe i qëndrueshem në përfitim të fermerëve, shitësve me pakicë dhe konsumatorëve në mbarë botën. Albinspekt ofron shërbimin e çertifikimit Global GAP nëpërmjet bashkëpunimit me trupën tonë partnerë në Portugali – Sativa. Albinspekt është e vetmja trupë shqiptare që ofron shërbimin e inspektimit Global GAP me inspektorë lokale të njohur nga Food Plus për kryerjen e inspektimeve dhe auditimeve sipas Opsionit 1 (individual) dhe Opsionit 2 (në grup).

Përfitimet nga çertifikimi Global GAP
Siguri Ushqimore
Gjurmueshmëri e produktit
Tregje Nderkombëtare
Produkte Cilësore
Siguri e Punonjësve
Menaxhim I ujit dhe tokës
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort