Hallall
Çertifikimi Hallall është vlerësimi cilësor i një produkti ushqimor nëpërmjet sistemit të kontrollit të aplikuar nga Albinspekt sipas kërkesave të standartit Hallall. Kontrolli kryhet mbi të gjitha lëndët e para të përdorura për prodhimin, përpunimin dhe tregtimin e produkteve ushqimore, të destinuara për përdorim sipas kërkesave të standardit Hallall. Çdo produkt i çertifikuar Hallall identifikohet në treg me logon “Hallall” të miratuar.
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort