Listimi i inputeve për prodhimin BIO

Proçesi i vleresimit paraprak ka të bëjë me:


Tani inputet dhe farat për prodhimin organik mundtë njihen dhe aprovohen për përdorim në bujqësinë organike! Albinspekt nëpërmjet komitetit ndërinstitucional të Listës Pozitive të Inputeve ofron shërbimin e verifikimit
dhe njohjes së inputeve dhe farave për përdorim në prodhimin dhe përpunimin organik.
Lista Pozitive e Inputeve dhe farave për prodhimin organik azhornohet të paktën një herë në vit, publikohet në faqen zyrtare të Albinspekt si dhe i shpërndahet çdo prodhuesi/përpunuesi organik në Shqipëri dhe Kosovë.
Çdo prodhues i inputeve dhe farave ose importues i tyre ka të drejtën për të aplikuar për inputin ose farën pranë komitetit të listës pozitive të inputeve. Kërkesat për listim të inputeve dhe farave shqyrtohen nga Komiteti.

Për më shumë informacion rreth proçedurës dhe aplikimit mund të vizitoni www.albinspekt.com ose kontaktoni në: contact@albinspekt.com & +355 (0) 68 90 03 637

Shkarko Broshuren

Leave your thought

mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort