Paravlerësim i aktivitetit tuaj nga Albinspekt-bio.inspecta

Paravlerësimi i aktivitetit tuaj !

Paravlerësimi i aktivitetit është një mundësi shumë e mirë për t’u njohur me mënyrën e menaxhimit të fermës/njësisë  tuaj si dhe përshtatjet që mund të kërkohen për të qenë në përputhje me rregulloren organike.

Nëse planifikoni të zhvilloni veprimtarinë në një dimension tjetër- prodhimtari organike ne do t’ju vizitojmë falas dhe pa asnjë detyrim në fermën / njësinë tuaj!

Kohëzgjatja: 1 deri në 2 orë.

Pas kësaj vizite do te jeni më të qartë për vendimin në lidhje me vazhdimin e procesit të certifikimit organik.

Ju mund të shprehni interesin ose të rezervoni vizitën tuaj duke na shkruajtur në contact@albinspekt.com ose duke plotësuar formën e kontaktit si më poshtë deri më: 28 Shkurt 2021 

    Albinspekt-bio.inspecta
    Partneri juaj i certifikimit!

    Leave your thought

    mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort