Pse Albinspekt?

 • Besueshmëri në tregun e çertifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare
 • Integritet dhe profesionalizëm

 • Inspektorë dhe organizëm i akredituar ndërkombëtarisht
 • I aprovuar dhe listuar nga Komisioni Europian për prodhimet organike
 • I aprovuar nga Zyra Federale për Bujqësinë Zvicer FOAG
 • Nga i njëjti burim ofrojmë lloje të ndryshme çertifikimi
 • Efiçencë dhe përpunim i shpejtë i informacionit
 • Konfidencialitet i plotë për informacionet e shkëmbyera
 • Lehtësi komunikimi nëpërmjet zyrave në Shqipëri dhe Kosovë
 • Përdorimi i gjuhës shqipe gjatë ofrimit të shërbimeve
 • Shpejtësi në përgjigjen ndaj kërkesave tuaja

Shkarko Broshurën

Leave your thought

mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort