Irjana Gjana
Irjana Gjana

Menaxhere Ekzekutive

Klodiana Balla
Klodiana Balla

Menaxhere Cilësie

Hënë Demko
Hënë Demko

Financë & Admin

Klajdi Çeka
Klajdi Çeka

Inspektor

Veis Selami
Veis Selami

Inspektor

Ana Lelo
Ana Lelo

Inspektor

Elton Seferi
Elton Seferi

Koordinator i Departamentit Hallall

Zyrafete Rexhepi
Zyrafete Rexhepi

Mirëmbajtje

Fjolla Hajdari
Fjolla Hajdari

Admin Kosova

Fatijon Gashi
Fatijon Gashi

Inspektor

Gursel Arifi
Gursel Arifi

Inspektor Mbarështim shtazor dhe Bletërritje

Fatmire Elshani
Fatmire Elshani

Inspektor

mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort