Vleresim paraprak nga Albinspekt

Albinspekt ofron shërbimin e vlerësimit përpara
procesit të inspektimit final në terren

 

Proçesi i vleresimit paraprak ka të bëjë me:

  • Shkëmbimin e
    informacionit dhe qartësim mbi kërkesat e standartit dhe procedurave të inspektim/çertifikimit
  • Vlerësimin e situatës së njësisë në përputhshmëri me standartin
  • Identifikimin e jo-konformiteteve në lidhje me zbatimin e kërkesave të standartit

Si rezultat i këij procesi:

  • Krijohen lehtësi në ngritjen e kapaciteteve të brëndshme nga vetë kompania për menaxhimin dhe mirëmbajtjen me sukses të të gjithë kërkesave të standartit për prodhimin, përpunimin dhe tregëtimin e produkteve organike
  • Mundësi për uljen e kohës dhe kostove të proçesit të inspektim/çertifikimit si rezultat i parapërgatitjes së plotë nga vetë kompania

Për 20 operatorët e parë që do të aplikojnë për paketën e plotë të shërbimit (parainspektim, inspektim dhe çertifikim) do të ofrohet deri në 30% ulje në totalin e kostove vjetore.

Shkarko Broshuren

Leave your thought

mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort