Uncategorized @sq

11Feb 2019

Të Nderuar  Partnerë, Albinspekt dëshiron t’ju informojë se Bordi ka pranuar dorëheqjen e Drejtorit Ekzekutiv Z. Sokol Stafa ndaj të cilit është mirënjohës për kontributet e paçmueshme dhe i uron gjithë të mirat për të ardhmen e tij. Bordi në të njëjtën kohë njofton me kënaqësi  emërimin e Znj. Irjana Gjana në pozicionin Drejtor Ekzekutiv […]