Të Nderuar  Partnerë,

Albinspekt dëshiron t’ju informojë se Bordi ka pranuar dorëheqjen e Drejtorit Ekzekutiv Z. Sokol Stafa ndaj të cilit është mirënjohës për kontributet e paçmueshme dhe i uron gjithë të mirat për të ardhmen e tij.

Bordi në të njëjtën kohë njofton me kënaqësi  emërimin e Znj. Irjana Gjana në pozicionin Drejtor Ekzekutiv i Albinspekt. Së shpejti do të keni mundësi ta takoni personalisht.

Për më shumë informacionin ju mund të klikoni këtu