Zyra Federale per Bujqesine Zvicer FOAG ka listuar Albinspekt si trupe e njohur per certifikimin Organik / BIO per produktet e importuara ne Zvicer. Te gjitha produktet e certifikuara BIO nga Albinspekt ne Shqiperi dhe Kosove mund te tregtohen me reference Organike / BIO ne tregun zvicerian.
Kjo perben nje hap tjeter te trupes shqiptare Albinspekt pas njohjes nga Komisioni Europian per Bujqesine Organike te Albinspekt dy vite me pare.
Tashme produktet e certifkuara nga trupa shqiptare Albinspekt eshte cilesi e garantuar.