Partnerët

bio.inspecta

Partner dhe përfaqësues i bio.inspecta group, lider në tregun e çertifikimeve ndërkombëtare duke zgjeruar gamën e shërbimeve të ofruara në treg.
www.bio-inspecta.ch

Partner strategjik me organizma aktivë prestigjiozë në sektorin e bujqësisë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.
mersin escort - bodrum escort - eskişehir escort - eskişehir yeni escort - escort mersin - mersin yeni escort - mersin sınırsız escort - mersin rus escort - mersin olgun escort - mersin anal escort - mersin oral escort - mersin masöz escort